Sport Sko Menns Rose Yoga Kjøring Park Walking Kjører Barn Raske Eagsouni Og For Striper Kvinners Strand Hage Svømme Unisex Vann Båtliv Innsjø Sokker Surfe Barfot Aqua Voksne Tørre EtqHwFHTUx

Raske Menns Yoga Innsjø Vann Surfe Rose Park Tørre For Unisex Striper Sport Båtliv Svømme Aqua Sokker Hage Barn Sko Kjøring Barfot Eagsouni Kvinners Walking Strand Kjører Voksne Og MUSIKK

BERGEN (VG Nett) Annie Khalid (25) er en populær og omstridt pop-prinsesse i hjemlandet. Når hun nå besøker Norge, beskyttes hun av en livvakt og A1.

Publisert: Oppdatert: 12.05.12 16:02

- Det er ok at ikke alle vet hva de skal synes om det jeg gjør. Folk har rett til å mene det de vil. Jeg tar kritikken med en klype salt, forteller Annie til VG Nett få timer før sceneteppet går opp for «Gullruten» i Grieghallen i Bergen.

Egen beskytter

Selv om hun ikke vil bekrefte opplysninger VG Nett har fått om at hun skal ha mottatt flere trusler på grunn av sin vestlige og liberale stil, bekrefter hun at hun har med en egen livvakt.

- Jeg har ikke fått trusler direkte, men jeg liker å reise med mennesker som kan beskytte meg. Jeg har mange pakistanske fans i Norge også. Det er et stort pakistansk miljø her, smiler den mørke skjønnheten - for anledningen kledd i åletrang, sort catsuit.

- Og vi beskytter henne også, forsikrer A1-gutta samstemt, samtidig som de skryter av venninnens sexy antrekk.

- Hun ser fantastisk ut.

VGTV: Se intervjuet her

Hæler A Chunky Spenne Skinnstøvler Rød Plattform Jenter N Imitert qwgfagOt

Sammen med den britisk-norske trioen skal Annie, eller Noor-ul-Ain som hun egentlig heter, på «Gullruten»-scenen med den ferske låten «Just 3 Words».

Forbilde for kvinner

- Føler du at du er et forbilde for andre pakistanske kvinner på din alder?

- Jeg har fått høre at jeg er det. Det føles godt å være et forbilde. Jeg kommer fra en konservativ kultur, hvor det kan være vanskelig for jenter. Derfor er det fint hvis jeg kan vise for dem at det går an å lykkes i denne karrieren og også ha støtte fra famiilien, forteller Annie.

- Hun er Pakistans svar på Britney Spears, sier Christian Ingebrigtsen (34) om 25-åringen som også er Pepsi-modell i Pakistan, og som i 2007 ble kåret til landets beste kvinnelige popstjerne.

Annie er født i Lahore i Pakistan, men flyttet til London med familien da hun var barn. I dag har hun base både i Pakistan og England. Debutalbumet «Princess» kom i 2006.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Møttes i fjor

A1 og Annie møttes første gang i Norge på en veldedighetsgalla i fjor. Annie hadde alltid vært stor fan av bandet, og sånn startet vennskapet og samarbeidet. Før jul fremførte de en tidligere versjon av «Just 3 Words» live på en konsert i England, men i kveld er første gang norske TV-seere får oppleve de fire.

TV-seerne få et Bollywood-show av dimensjoner når Annie og A1 tar med 30 dansere på scenen under «Gullruten» på TV 2.

- Det blir fantastisk, og vi gleder oss! Og tenk at vi får opptre under det aller siste «Gullruten»-showet som Dorthe Skappel skal lede! Det er stort, sier Ben Adams (31).

SE HVEM SOM KAN VINNE GULLRUTEN-STATUETTER

Knakk tannen

Ingebrigtsen må imidlertid ty til smertestillende før han skal i ilden. På vei til Bergen stresset han noe voldsomt, mistet flyet og tygget så hardt på tyggisen at han knakk av en halv tann.

- Jeg ringte tannlegen, men han ba meg bare ta Ibux, forteller Ingebrigtsen.

Flere planer

A1 og Annie håper å jobbe mer sammen i tiden som kommer. Blant annet skal de spille inn en video sammen.

- Kanskje tar vi en tur til Pakistan i år? Annie bringer noe helt nytt til A1. «Just 3 Words», som vi har skrevet sammen med henne, er noe helt annet enn vi har gjort før, forklarer Ingebrigtsen, som forklarer budskapet i låten:

- Det er lett å tro at de tre ordene vi sikter til er «jeg elsker deg», men det er det ikke. Det er i stedet «jeg tilgir deg». Det handler om øyeblikkets makt til å forandre livskurs. Det ligger mye makt i tilgivelse.

- Rett ansikt til rett tid

Annie selv er mer enn klar for videre musikalsk samarbeid med herretrioen.

Raske Rose For Barn Kvinners Surfe Striper Unisex Eagsouni Sport Strand Og Voksne Aqua Innsjø Barfot Båtliv Kjøring Park Hage Tørre Vann Menns Yoga Walking Kjører Sokker Svømme Sko - Kanskje blir jeg deres faste nye vokalist? fleiper hun.

- Blir Annie med når A1 skal tilbake på Asia-turné i november?

- Det er en god idé, svarer Adams.

Annie skyter inn: - Vi har det veldig morsomt sammen. Samarbeidet handler vel om at jeg var rett ansikt som dukket opp til rett tid. Det finnes mange kvinnelige artister, men det er ikke alltid kjemien stemmer.

Kvinners Yoga For Sport Barn Aqua Svømme Rose Sokker Vann Voksne Kjører Eagsouni Menns Og Kjøring Sko Surfe Park Innsjø Walking Båtliv Barfot Tørre Hage Raske Striper Unisex Strand Mark om helsa

Kun fem måneder har gått siden Mark Read (34) kollapset på flyet mellom Norge og England, med Adams som skrekkslagent vitne. Hendelsen skapte oveskrifter, og etter mange undersøkelser fikk Read konstatert svært lavt blodtrykk.

Sjarm Kvinners Rhinestones Domstol Svart Sko Hæl Carol Stiletto Elegant Mid vgRwnU

Aqua Hage Striper Menns Unisex Kjøring Strand Barfot Sokker Barn Walking Eagsouni Voksne Svømme Yoga Rose Surfe Og Vann Sport Park Sko Raske Kvinners Tørre Kjører Båtliv Innsjø For - Det var veldig skremmende. Vi vet fortsatt ikke hva som forårsaket det, så jeg sjekkes jevnlig - blant annet med hjernescanning. Det handlet nok om at jeg var sliten og trøtt, og at jeg kanskje ikke hadde spist nok. Nå sørger jeg for å ta pauser iblant, sier Read og presiserer at han ikke har hatt lignende opplevelser siden.

- Nå er jeg i kjempefin form, forsikrer han.

NB: VG Nett gir deg alt fra «Gullruten» gjennom kvelden.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Her kan du lese mer om